Tuesday, September 26, 2017

Курс по Тантра масаж

Blagudaria for translation to Asen Asenov
Ако желаете да прочетете по детаилно описание за курса вие можете да го намерите на следния адрес : http://tantramovement.blogspot.ro/2016/10/all-aspect-of-life-all-aspect-of-tantra.html

Курса по тантричен мсаж е за двойки или за гора които са съгласни д аработят по двойки, но ако не сте с партньор също можете да се присъедините.

След завършване на курса ще бъдете получите сертификат от Tantra Movement School - Tantric Massage.
Не се колебайте да зададете въпросите на :
mgriks@gmail.com , 

Тантричният масажът създава  дълбок поток от енергия, насърчавайки връзката на много нива, между сексуалността, любовта и духовността, както и между даващия и получаващия масаж.

Курса по Тантра масаж в School Of Tantra Movement има 13 точки:

1 Мистичност на тантрическата магия. Въведение в курса по тантрически масажи
2 Кашмирски танцов масажен курс
3 Тантричен масаж в рамките на една връзка
4 Дишане в позицията на Шива Шакти
5 Разрушаване на блокажи, отблокиращ  масаж
6
Neo Tantric Massage - Въведение
7
Neo Tantric Massage – Йони масаж
8
Neo Tantric Massage – Лингам масаж
9
Tantra Movement Fusion Massage - Въведение
10
Tantra Movement Fusion Massage - Йони масаж
11
Tantra Movement Fusion Massage - Лингам масаж
12 Масаж и оргазъм на цялото тяло без да докосвате
13 Заключителен ритуал

... но не забравяйте - Тантра е като история която  никога не свършва :)
По-подробно описание на тези точки можете да прочетете по-долу

Този курс е предназначен за двойки и сами (които желаят да работят с други хора), както за начинаещи, така и за напреднали. Не е нужно да имате предишен опит с масажи или Тантра, за да участвате в дейностите.
Очакваме и преподаваме уважение към границите на участниците, но в същото време искаме да ви уверим, че напредъкът се случва извън зоната на комфорт. Точно както сме гъвкави и отворени за спонтанни промени, по същия начин ние приветстваме всякаква готовност и откритост за крачки в неизвестното.
Носете екипировката си за практиките, чаршаф или голяма кърпа и органично масло за масаж - например кокосово, бадемово, зехтин, сусамово или други.

... Най-важното е връзката. Тя ще ви въведе Вас  и партньора ви в състояние на енергийно сливане. Ако сте в състояние да постигнете това, всичко ще се случи плавно и неочаквано...
Може да се появи дълбоко изцеление. Изцеление на вашето минало, вашето присъствие, вашето бъдеще, изцеление на вашето тяло, вашето сърце и вашия дух, изцеление на вашата женственост и мъжественост, изцеление във всички други аспекти на вашия живот.

Може да се достигне и дълбоко сексуално удоволствие. В тантра събуждаме и работим със сексуалната енергия. Да, ние я превръщаме в свещена и творческа сила, като я съхраняваме в себе си, вместо да я освобождаваме и губим. Ние довеждаме тази енергия, наречена екстаз в по-високите нива на нашите същества, като:
-сърцето, ще станете по-любящи ...
-или до гърлото, ще ви подобри комуникацията ...
-или в главата, ще станете по-творчески или по-духовни ...
... Всичко това зависи от нас и от енергийния поток. Ще се радваме, ако успеете  да усетите екстаза не само в гениталиите, но и във всички други части на тялото. Вашият живот никога няма да бъде същият ;)

Тантра масажа е инструмент за:
1 Задълбочаване на любовта един към друг и към себе си
2 Увеличаване на интимността
3 Издигане на енергията
4 Деблокиране, разрушаване на блокажи
5 Балансиране на енергията във всяка чакра
6 Вдигане на енергията
7 Foreplay и след игра
8 Изцеление
9 Духовно развитие
10 Развиване на съзнанието
11 Прекрачване на граници
12 Състояние на блаженство и екстаз
13 Да се научиш да усещаш екстаза без загуба на енергия (еякулация, пиковия оргазъм)
14 За да се забавлявате без необходимост от полов акт
15 Изпитване оргазъм оргазъм на цялото тяло
16 Релакс докато сте напълно тук и сега
17 Повишаване на удоволствието
18 Много още ... :)


 Т.1: Мистичност на тантрическата магия. Въведение в курса по тантрически масажи

Този семинар е съставен по такъв начин, че можете да научите и да почувствате какво е свещеното докосване, така че да можете да допуснете лечебната енергия на любовта във вашето тяло и живот. Изучаването на изкуството за даване и приемане в тантричния масаж ни отваря на много нива:

- Помага за възстановяването на енергията
- Учи ни на свещено докосване
- Повишаване на информираността за тялото
- Въвежда в тантричния секс
- Развива нашия потенциал за любов.

Не е възможно да споменем всички предимства на тантрическия масаж, но преди всичко това е опит за дълбока вътрешна радост, блаженство, прочистване, мир и екстаз. Това е опитът да бъдеш цялостен. Ще се съсредоточим основно върху чувствата в тялото, а не само върху техниките. На първо място, искаме да гарантираме, че участниците ще почувстват докосването, че се отварят за приемане и дават на тялото си ниво усещане, че те се отварят, за да усетят удоволствието да бъдат дарител и приемник на масаж. Искаме да стигнем дълбоко в нивата на чувство на удоволствие, блаженство и поток от любовна енергия. Искаме да освободим цялото напрежение от нашите тела, да ги отминем, за да направим повече пространство в тялото, да направим на мястото на блокажите пространство за потока на жизнената енергия.

Т.2: Кашмирски танцов масажен курс

Както и при всички мои покани, особено от тази, може би вече сте научили нещо много полезно.

Вдишване и издишване. Вътре и вън. Запознайте се с дъха си. Как преминава през ноздрите ви, как изпълва белите дробове, гърдите, корема, дори  достига пръстите на краката и върха на главата ви. Забележете, че с осъзнаване на дъха си вие ставате много спокойни, но енергизирани  и по-живи в същото време.
Забележете, че като наблюдавате дъха си, сте влезли в моста до тук и сега. Като сте се съсредоточили върху дишането си, създадохте вътрешното пространство на съзнанието, което остава назад всичките ви мисли, всичките ви притеснения, страхове ...
Сега запомнете движението, създадено от вашето дъх. Гърдите ви, коремът ви се разширяват. Наблюдавайте това движение за известно време след това започнете да следвате дъха с тялото си. Разширете това движение. Оставете гръбнака да се огъне след корема. Оставете талията си да се наклони. След това бавно постепенно включвате останалата част от тялото си: врата, раменете, коленете, лактите ...
Сега започваш танца на своя дъха. На фона може да има музика, но този път танцувате с дъха си. Оставете тялото си да следва дъха. Направете всички движения какво ви идват отвътре, без да мислите. Издишайте.

След това след тази подготовка ще се отправим към кашмирския танцов масаж, който също ще последва дъха ти с дълбоко, плаващо и интуитивно движение. Дългите, енергични и плавни удари, които идват от дъха, ще ни отведат в много медитативна, но динамична атмосфера, където приемникът ще се предаде на момента и в собствената си любов.
Това ще ви накара да се чувствате сигурни в най-висшето измерение. Ще ви доближи до вас самите , дълбоко свързани със себе си.



Т.3: Тантричен масаж в рамките на една връзка

Въпреки, че аз бях друг преди, сега ми е трудно да си представя, че мога да живея така, че масажът да не е част от нашия сексуален живот и любов. За съжаление по-голямата част от живота на двойките не включва масаж в него. Дори когато използват масажа, обикновено са напълно отделени от красивата любов и няма почти никаква интимност. Това не трябва да е така. Масажът може да бъде чудесен за игра, след игра, средата на игра. Още по хубаво, може да помогне да правите любов със себе си. Тантрическият масаж може да ви донесе много по-голям екстаз, отколкото 5 минутното сношение, завършващо с загуба на енергия и често с чувство на неудовлетвореност...
Много двойки казват, че всичко си им е наред, че не се нуждаят от Тантра. В нашето School Of Tantra Movement не искаме връзката ви да е просто добре. Бихме искали да станете върховни любовници и вашата страст един към друг ще нараства постоянно :) На този семинар ще ви представил и нов език, как можете да общувате помежду си. 5 минутния Тантра - метод от Диана Диакова и Мартин Хейс от TantraZone (C.H.A.I) от Копенхаген. Този език на тялото може да ви донесе дълбоко разбиране помежду си, би ви помогнало да се свържете по-добре и да решите много проблеми в отношенията ви и в живота си като цяло.

Т.4: Дишане в позицията на Шива Шакти

В този семинар ще споделяме с вас магическата същност на Тантра. Ще демонстрираме различни начини за дишане заедно, включително начина, по който дишаме в Тантра Крия Йога, Кашмирския масаж и Майтуна ритуала.

Ние ще направим тези дихателни техники в най-тантричната позиция: Шива Шакти (наричана още "Отворен Lotus" или "Yab Yum"), в която органите на партньорите са напълно свързани на всички нива (чакри).

Тази тясна връзка хармонизира нашите енергии и ще стане още по-прекрасно чрез дишането заедно. По този начин ние ще събудим в себе си енергията на различни елементи и различни чакри: земя, вода, огън, въздух, етер ... и отново земя, вода ...

Вместо да губим сексуалната енергия надолу, ще я теглим към по-високите чакри: към сърцето ще станем по-любящи; към гърлото, ставаме по-комуникативни, като вдигаме енергията, когато я качим в главата ще ни даде възможност да станем по-творчески и духовни.

Чрез това упражнение ще балансираме нашата мъжка и женска енергия, не само в себе си, но и в нашата връзка. Ние ще изградим голям съюз между партньорите, както и с природата и цялата вселена.
Присъединете се към нас, за да превърнете тези думи в истинско преживяване! Това е мъдростта, която можете да използвате не само за вашия масаж или за любов, а за целия си живот.

Т.5: Разрушаване на блокажи, отблокиращ  масаж
Това, което ще преживеем по време на този семинар, е масажът, при който натискайки конкретни точки в партньора ви, той се доближава до граници на болка и след това остава там. По този начин той се отървава от емоционална болка, енергийна болка, това, което носим понякога през целия си живот.
От нашето възпитание, общество, родители, учители, религия, през живота си създаваме „защита – броня", която трябваше да ни пази от нещата, които биха могли да ни навредят. Няма нищо лошо в това, че имаме такива „брони", но за съжаление ги имаме през по голяма част от живота ни, а те в един момент започват да пречат на развитието ни.
Например, някои от нас все още се срамуват да са голи по време на правене на любов, или да изразят своята страст или дори от  гласа си. Задържаме нашето поведение, нашите емоции в сферите на живота, където би било най-подходящо да ги използваме.
Процесът на "разрушаване" може да ни върне свободата да използваме или да не използваме бронята си, да използваме нашата защита, когато искаме. Както при всички тантрични изцеления, може да ни излекува от емоционалната болка, да ни освободи и от лоши минали спомени, свързани главно с нашата сексуалност и т.н.

 „Чувствах се толкова леко след това, сякаш бях взел LSD или аяхуаска, но този път всичко бе под контрол, защото се чувствах тук и сега, както никога досега. Чувствах много по-силно всички мои сетива, но и енергиите около мен. Дори не бях наясно, че съществуват.Това беше болезнено за моите граници, но ми даде усещане за освобождение и разширяване на съзнанието си. Аз почувствах много повече себе си и свободата си."
Amazing. - Salin ¨

Т.6, 7 и 8: Neo Tantric Massage

Neo Tantric масажа е първият масаж, представен на Запад с присъщи тантрични принципи. През 1960 година Кенет Рей Стъбс започна да добавя масаж на интимни части в своята масажна практика.
Другите ми големи вдъхновения бяха Марго Ананд и Мариан Хъркс.

Други важни принципи, включени в Neo Tantric Massage са:
- без очаквания
- осведоменост, тук и сега
- използване на сексуалната енергия и вдигането и нагоре, трансформирането и вместо загубата и (и както би било в еротичния масаж)
- наличието на любов


Семинара по Neo Tantra Massage се състои от две части, като втората част се различава заради разликата в половете.


1.Първата: интро - масаж на цялото тяло, когато подготвяме енергията за нещата, които предстоят ...
2. а) Йони масаж
2. b) Лингам масаж



Йони и Лингам масажите се прилагат  по различен начин при други видове тантрични масажи.

Има много важни причини за масажиране на гениталиите.
Благодарение на йони и лингам масаж можете да изследвате много повече  типове оргазъм и екстаз от типичния връх оргазъм, както да сравнявате детска градина с университета :)

Освен, че е чудесен източник на удоволствие, йони масаж може да бъде чудесен източник за изцеление за жена. Има много точки, в които се съхраняват минали спомени, заедно с емоционална болка, кондиция, предразсъдъци, тревоги, страхове, гняв и др. Повечето от тях са силно свързани с нашата сексуалност.


Масажът на Лингам, особено когато се извършва по нео-тантричен начин, дава на мъжете чудесна възможност да учат, да упражняват и да изживяват част от своето същество. Това, заедно с вдигането на енергия и екстаз, може да отвори сърцето му - нещо, което в съвременния свят е много необходимо не само от мъжете, но и от жените (както и по-красиво правене на любов).



Не е много известно, че йони и лингам са най-рефлексологично активните зони в човешкото тяло. Чрез стимулирането на различните им зони ние внасяме здраве във всички части на тялото.

Ето защо за мен един от най-важните аспекти на Neo Tantric масажа е да го направя от сърце.


Т. 9,10 и 11:Tantra Movement Massage

... Най-важното е връзката. Събуждайки себе си и вие в състояние на енергично сливане. Ако сме в състояние да постигнем това, всичко ще се случва по начина, по който се предполага да стане.
Може да се появи дълбоко изцеление. Изцеление на вашето минало, вашето присъствие, вашето бъдеще, изцеление на вашето тяло, вашето сърце и вашия дух, изцеление на вашата женственост и мъжественост, изцеление на всички други аспекти на вашия живота ви.

Благодарим Ви, че може да изпитате екстаз не само в половите органи, но и във всички други части на тялото си. Вашият живот никога не може да бъде същият;)

Този масаж е синтезиран с години от моята практика и обучение в The Rasayana Tantra Academy.
Това е смес от техники, които открих, че са много мощни, когато се използват заедно.
Това развитие се основава на Neo Tantric massage, вдъхновен в мен основно от Margot Anand и Marjanne Hurks.
Има елементи от Kum Nye - тибетски тантрически масаж, които ми бяха преподавани от Tara Long.
Използвам дихателна и енергийна техника от Тантра Крия Йога, която научих предимно от Anand Rudra.
Тогава, когато енергията е напълно събудена, използвам енергично докосване на Andrew Barnes, което научих за основите на  Flaviu Pop.
И накрая, влиянието на моята бивша, най добра  масажистка,
tantrika и учител Edyta Baghira Weber.

Използваните заедно техники създават "танц" с 5 елемента и енергии между телата на дарителя и приемника, които заедно създават свещено пространство за изцеление, удоволствие, блаженство, отблокиране, освобождение, оргазъм на цялото тяло и всичко, което позволяваме да се случи.

Други важни принципи, включени в Tantra Movement Massage са:
- без цел
- осведоменост; тук и сега
- използване на сексуалната енергия и преместването й нагоре, трансформирането и вместо загубата и (както би станало в еротичния масаж)
- наличието на любов


Семинара по Neo Tantra Massage се състои от две части, като втората част се различава заради разликата в половете.

1.Интро - масаж на цялото тяло, където подготвяме енергията за нещата, които предстоят ...
2. а) Йони масаж
2. b) Лингам масаж


Йони и Лингам масажите се прилагат  по различен начин при други видове тантрични масажи.

Има много важни причини за масажиране на гениталиите.

Благодарение на йони и лингам масаж можете да изследвате много повече  типове оргазъм и екстаз от типичния оргазъм, както да сравнявате детска градина с университета :)



Освен, че е чудесен източник на удоволствие, йони масаж може да бъде чудесен източник за изцеление за жена. Има много точки, в които се съхраняват минали спомени, заедно с емоционална болка, кондиция, предразсъдъци, тревоги, страхове, гняв и др. Повечето от тях са силно свързани с нашата сексуалност.


Масажът на Лингам, особено когато се извършва по нео-тантричен начин, дава на мъжете чудесна възможност да учат, да упражняват и да изживяват част от своето същество. Това, заедно с вдигането на енергия и екстаз, може да отвори сърцето му - нещо, което в съвременния свят е много необходимо не само от мъжете, но и от жените (както и по-добър  любовник).

Не е много известно, че йони и лингам са най-рефлексологично активните зони в човешкото тяло. Чрез стимулирането на различните му части ние внасяме здраве във всички части на тялото.


Ето защо за мен един от най-важните аспекти на Tantra Movement Massage е да го правя от сърце

Т.12: Масаж и оргазъм на цялото тяло без да докосвате

Този масаж се основава на енергийно докосване, което не изисква физическо докосване. Все пак може да сте в състояние да доведете човека до много дълбок енергиен оргазъм на цялото тялото или ако тялото избира до дълбоко енергийно изцеление. Тази техника е много полезна и в случаите, когато хората са блокирани за докосване. Мисля, че нищо не обяснява по-добре от видеото с мен като модел на моя учител и студент Flaviu Pop:

No comments:

Post a Comment