Thursday, May 5, 2016

Проект за нова брошура на Тантра движението

Основната задача на Училището на Тантра движението е да разпространява безусловната любов.

Това е най-важното нещо в нашия живот и най-голямата сила, за да превърнем света в по-добро място. За нас сексуалността е най-сближаващият, най-красивият израз на любовта.

Училището на Тантра движението те въвежда в пътя на тантричните практики и начин на живот.

Това е пътят на дълбоко преживяване, освобождаване от всички концеции, обмяна на енергия и навлизане в интимна връзка не само със себе си. Като работите върху всички възможни за Вас измерения, тантра те отваря към най-дълбоките и най-възвишените нива на любовта, духовността и екстаза. За да оползотвориш своя потенциал, ние винаги ще те подкрепим в твоите решения, без значение дали искаш да вървиш бавно и сигурно, или бързо и интензивно. Изборът винаги е твой.

Любов и светлина!

Тази брошура можете да подарите за рождения ден на човек, който обичате и/или ви е грижа за него. Много е вероятно стойността на съвета, който се съдържа тук, да я превърне в най-добрия подарък <3. Целта на нашата брошура е по-голяма от това да анонсираме събития. Затова ние добавяме няколко съвета, от които, дори и да не посетите нашите уъркшопи, само като опитатате упражненията, които представяме тук, можете да имате променящи живота ви ползи.

Няколко съвета, които ще променят живота ви (а също и живота на другите)

1. Обичай себе си – това е първата стъпка към това да обичаш другите.

2. Увеличи интимността – не само в леглото, но и в целия ти живот.

3. Приоритизирай своята връзка – аз вярвам, че за теб също любовта е най-важна. Никога н забравяй за нея.

4. Опашно-срамният мускул (ОС мускул): Да тренирате ОС мускула е една от най-простите, но същевременно най-ефикасни и ползотворни техники, които хората могат да получат от тантра.

Има множество здравни, физиологични, умствени и сексуални ползи от тренирането на този мускул.

Когато следващия път отидете до тоалетна, на всяко вдишване спирайте да уринирате.

Забележете внимателно кои мусули използвате.

Това е ОС мускулът. Когато го разпознаете, стегнете го и го отпуснете 30 пъти, по 3 пъти на ден.

Продължавайте да практикувате. Както ще забележите, да тренирате ОС мускула не се вижда от другите и не изисква вашето внимание, така че е идеално да се прави във всички възможни ситуации (аз го правя, дори докато пиша този текст  ). Мога да се обзаложа с всеки, че след един месец тренировки ще сте благодарни за тази информация... и досега все още не съм загубил облог 

5. Дишане: изследвайте вашето дишане, колкото можете по-често. Това ще ви успокои, детоксикира, енергизира.

Ще увеличи вашата концентрация и подобри здравето ви. Ще ви върне тук и сега. Може да ви отвори за нови измерения не само в правенето на любов, но и в целия ви живот.

6. Яжте по-малко месо, млечни продукти и повече плодове, зеленчуци, органична, домашна, веган, сурова храна... и й се наслаждавайте с пълното си съзнание.

7. Прекарвайте възможо най-много време сред природата. Свързвайте се, уважавайте <3

Претворете в най-голама степен природата около себе си.

По-долу споделяме няколко упражнения, които са сред най-популярните, които използваме по време на тантра уъркшопите:

8. Взиране в очите: Погледнете се един друг в очите с възможно най-много симпатия, приятна енергия и любов, до степен, до която и двамата ще се чувствате добре. Правейки това, ние правим връзка душа-душа.

9. Сърдечна прегръдка (обратното на „патешката“ прегръдка) е, когато ние сме плътно прегърнати по продължението на нашите тела. Това създава дълбоко свързване на телата.

И двете упражнения, когато се правят за повече от 30 секунди, могат да допринесат за отключването на магия вътре в нас. Енергията е балансирана, хормоните на щастието започват да работят за нас, така че и лекуването също се осъществява.

10. Тантрична комуникация: единият човек говори, другият само слуша, след това ролите се сменят. Говорещият говори от сърцето си, което означава да казва каквото му идва на ум. Не трябва да мислите за последствията или какво другият човек може да си помисли за вас и т.н.

Просто казвайте, каквото ви хрумне.

Слушащият само слуша. Намерението е не да отговаряте, а да разберете и да дадете цялто си внимание. Изберете тема и отделете еднакво време за всеки от вас (бих предложил 2-7 минути).

Като прилагате тези методи в живота си, бихте могли да разрешавате въпроси по по-добър начин, отколкото като спорите. Може да опознаете по-добре не само партньора си, но също и себе си.

Просто го направете! – един грам практика е по-ценна от 1000 грама теория.

Така че го използвайте, не го губете!

Ние предлагаме:

- уъркшопи за всички,

- за връзки,

- курсове за масажи,

- годишни тренинги, за да станете професионални асистенти, масажисти, учители...

- лекции.

*Лични сесии за масаж за необвързани и двойки* взаимоотношения и любов, коучиг.

Не се колебайте да задавате въпроси и да се свържете с нас.
mgriks@gmail.com
facebook.com/mgriks

No comments:

Post a Comment